VEØY OVERTAR SKEIVOLL TRANSPORTKRISTIANSAND

Skeivoll Transport AS har en 40 års lang tradisjon og er et av de mest veldrevne transportselskaper på Sørlandet.

Selskapet består av 

  • 3 kranbiler(34, 53 og 92 t/​m)
  • 4 trekkvogner
  • 2 stk Hammer sidelastere
  • masse chassis, rett-tralle, jumbo og kapell-tralle.

Selskapet er særdeles aktiv i Kristiansand Havn med inn-ut-kjøring av konteinere. Har ansvaret for alt av gods for en av aktørene på havna, samt flere av landsdelens største aktører. Kranbilene går i avtaler hos byggevarer, entreprenører, snekkere, tak-tekkere. Olje- og strømforsyning firmaer er også viktige kunder.

Skeivoll Transport har i 2018 hatt en omsetning på ca 16 millioner og en sunn økonomi.

Da en av eierne i 2017 fikk en personlig utfordring, har erkjennelsen av at man ønsker å overlate ansvar og eierinteresser for selskapet til en ekstern aktør fått utviklet seg over tid.
Finne en aktør som ønsker å satse i dette transport segmentet – og som man mener vil ivareta det som er bygd opp over lang tid. Eierne av Skeivoll Transport er derfor veldig fornøyd med at det er akkurat Veøy som overtar den videre driften.

Øystein Skeivoll, en av eierne, fortsetter i selskapet.
Kjell Tore Skeivoll blir aktivt med i en overgangsfase, som transport-planlegger/veileder, og som ressurs på alle plan.

De ansatte i Skeivoll Transport AS ble informert om Veøy’s overtakelse 21.desember.

Det var hyggelig for Veøy å oppleve positiviteten, gleden og entusiasmen man ble møtt med blant sjåførene. For Veøy vil dette skape synergier på den transporten Veøy allerede har på Sørlandet, og ikke minst økt aktivitet på den nye terminalen på Mjåvann.
Vi ser frem til at de ansatte på Skeivoll Transport skal bidra med sin kompetanse, og være med å utvikle Veøy i det nye året.

Velkommen som en del av kollegiet i Veøy!